0 0
Μια γρήγορη και ωραία τάρτα με φράουλες

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα σας:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε την διεύθυνση αυτή url

Συστατικά

Προσαρμογή των μεριδίων:
60 g Αβγά 2 αβγά
125 g ζάχαρη
75 g αλεύρι
5 g Μπείκιν Παουντέρ 1 κουταλάκι του γλυκού
300 g Φράουλες
3 g ξύσμα λεμονιού
20 g χυμός λεμονιού
500 g Γιαούρτι 1.5%
8 g Βανίλια με ζάχαρη 1 φακελάκι
8 g Γλάσο για τούρτα 1 φακελάκι
8 g Φύλλα ζελατίνης

Διατροφικές πληροφορίες

110.2 kcal
Θερμίδες
19.07 g
Υδατάνθρακες
4.78 g
Λίπη
1.56 g
Πρωτεΐνη

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες σας την συνταγή

Πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να προσθέσετε στους σελιδοδείκτες / στα αγαπημένα το περιεχόμενο αυτό.

Μια γρήγορη και ωραία τάρτα με φράουλες

Χαρακτηριστικά:
  • < κάτω απο 300 θερμίδες
Κουζίνα:

    Τάρτα με φράουλες

    • Μερίδες 12
    • Μέτρια δυσκολία

    Συστατικά

    Οδηγίες

    Μοίρασε

    Μια γρήγορη και ωραία τάρτα με φράουλες

    Μία απο της αγαπημένες μου συνταγές τάρτα με φράουλες πολύ ωραίο γλυκό με λίγες θερμίδες. Χαίρομαι να την κάνω δεν την βαριέμαι με τίποτα !!!!!!!

    Βήματα

    1
    Έγινε

    Προσθέτουμε τα αυγά, 3/5(75γρ) της ζάχαρης 2 Κουτάλια της σούπας ζεστό νερό σε ένα μπολ. Τα χτυπάμε με το μίξερ ώστε να σχηματιστεί μία κρεμώδης λευκώδες μάζα.

    2
    Έγινε

    Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε το Μπέικον πάουντερ με το αλεύρι και τα προσθέτουμε στη μάζα του αυγού και τα ανακατεύουμε.

    3
    Έγινε

    Κόβουμε λαδόκολλα στο μέγεθος της φόρμας που ανοιγοκλείνει (ø24cm) και το βάζουμε στο πάτο αυτής. Ρίχνουμε την ζύμη στην φόρμα ψησίματος

    4
    Έγινε

    Στο προθερμαίνω φούρνο το βάζουμε να ψηθεί στους 1800C για 20-25 λεπτά. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

    5
    Έγινε

    Παράλληλα μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα δοχείο με κρύο νερό. Πλένουμε τις φράουλες και τις αφήνουμε να στραγγίσουν. Ζεσταίνουμε 2 κουτάλια της σούπας νερό και βάζουμε σε αυτό τα φύλλα ζελατίνης και με ανάδευση τα διαλύουμε

    6
    Έγινε

    Πλένουμε με ζεστό νερό το λεμόνι και ξύνουμε την επιφάνεια του λεμονιού για να πάρουμε ξύσμα λεμονιού και στύβουμε για να συλλέξουμε τον χυμό του λεμονιού που χρειαζόμαστε. Αυτά τα προσθέτουμε σε ένα μπολ με το γιαούρτι, την υπόλοιπη ζάχαρη, την βανίλια και τα ανακατεύουμε ώσπου να σχηματιστεί μία πολύ λευκή κρεμώδες μάζα. Σε αυτό προσθέτουμε την διαλυμένη ζελατίνη στην κρέμα γιαουρτιού και αναμειγνύουμε.

    7
    Έγινε

    Στην φόρμα με τον πάτο της τάρτας ρίχνουμε την κρέμα γιαουρτιού και τοποθετούμε τις φράουλες που έχουμε κόψει στα δύο ή τρία ανάλογα το μέγεθος της φράουλας. Αφήνουμε την τάρτα να παγώσει για 2 ώρες στο ψυγείο στην συντήρηση.

    8
    Έγινε

    Αναμειγνύουμε το γλάσο τούρτας με νερό και το περιχύνουμε ομοιόμορφα πάνω απο την τάρτα. Την βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.

    admin

    Αξιολογήσεις Συνταγών

    Δεν υπάρχουν Αξιολογήσεις για αυτήν τη συνταγή ακόμα, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να γράψετε την αξιολόγησης σας
    μελιτζάνες-Κανελόνια
    Προηγούμενη
    Μελιτζάνες κανελόνια
    Πατάτες στο φούρνο με γιαούρτι
    Επόμενη
    Πατάτες στο φούρνο με γιαούρτι  
    μελιτζάνες-Κανελόνια
    Προηγούμενη
    Μελιτζάνες κανελόνια
    Πατάτες στο φούρνο με γιαούρτι
    Επόμενη
    Πατάτες στο φούρνο με γιαούρτι  

    Προσθέστε το σχόλιό σας