0 0
Rakott csirke

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα σας:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε την διεύθυνση αυτή url

Διατροφικές πληροφορίες

32g
Protein
22g
Fat
6g
Carbs
612k
Calorie
8g
Sat. Fat
1.6g
Fibre
260mg
Chol.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες σας την συνταγή

Πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να προσθέσετε στους σελιδοδείκτες / στα αγαπημένα το περιεχόμενο αυτό.

Rakott csirke

Κουζίνα:
    • Μερίδες 4
    • Μέτρια δυσκολία

    Συστατικά

    Οδηγίες

    Μοίρασε

    Rakott csirke

    Βήματα

    1
    Έγινε

    A csirkecombokat megmossuk, félbevágjuk, előre megsózzuk, teflon edényben fedő alatt pároljuk.

    2
    Έγινε

    A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, szintén egy másik teflonba pároljuk, majd hozzáadjuk a lekapart májat, összevágott petrezselyemzöldet.

    3
    Έγινε

    Tovább pároljuk, míg a csirkemáj is megpuhul.

    4
    Έγινε

    Hagyjuk kihűlni, majd reszeljünk hozzá 1 főtt tojást és üssünk bele egy kisebb tojást. Fűszerezzük és dolgozzuk jól össze.

    5
    Έγινε

    A töltelék felét jénaiba rakjuk, helyezzük rá a csirkecombokat, fedjük le a maradék töltelékkel, tetejét szórjuk meg reszelt sajttal, és lefedve, forró sütőbe legalább 30 percig süssük.

    admin

    Αξιολογήσεις Συνταγών

    Δεν υπάρχουν Αξιολογήσεις για αυτήν τη συνταγή ακόμα, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να γράψετε την αξιολόγησης σας
    Προηγούμενη
    Csirkés caesar saláta
    raguleves
    Επόμενη
    Tárkonyos csirkeraguleves
    Προηγούμενη
    Csirkés caesar saláta
    raguleves
    Επόμενη
    Tárkonyos csirkeraguleves

    Προσθέστε το σχόλιό σας