0 0
Sajtos szűzérmék

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα σας:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε την διεύθυνση αυτή url

Συστατικά

Προσαρμογή των μεριδίων:
4 χοιρινές μπριζόλες
1.5 evokanal ελαιόλαδο
10 dkg (καπνιστή) μοτσαρέλα
0.5 teaskanal κόκκινη πιπεριά
αλάτι
πιπέρι

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες σας την συνταγή

Πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να προσθέσετε στους σελιδοδείκτες / στα αγαπημένα το περιεχόμενο αυτό.

Sajtos szűzérmék

Κουζίνα:
    • Μερίδες 4
    • Μέτρια δυσκολία

    Συστατικά

    Οδηγίες

    Μοίρασε

    Sajtos szűzérmék

    Βήματα

    1
    Έγινε

    Előmelegítjük a sütőt 220 fokra.

    2
    Έγινε

    A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük, majd forró olajban, egy teflonban, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük.

    3
    Έγινε

    A szeleteket ezután egy tűzálló tálra fektetjük. Sajtot reszelünk, és eloszlatjuk a húsokon. Az egészet megszórjuk paprikával

    4
    Έγινε

    Forró sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük a húst. Akkor jó, ha a sajt szépen megolvad. Párolt zöldséggel vagy nyers salátával nagyon finom fogás, és még laktat is.

    admin

    Αξιολογήσεις Συνταγών

    Δεν υπάρχουν Αξιολογήσεις για αυτήν τη συνταγή ακόμα, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να γράψετε την αξιολόγησης σας
    marhahusgomboc
    Προηγούμενη
    Paradicsomos marhahús gombócok mozzarella sajttal
    almasgombas
    Επόμενη
    Almás-gombás csirkemell
    marhahusgomboc
    Προηγούμενη
    Paradicsomos marhahús gombócok mozzarella sajttal
    almasgombas
    Επόμενη
    Almás-gombás csirkemell

    Προσθέστε το σχόλιό σας