Αυτή η μεσογειακή σαλάτα με βρώμη και φέτα είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους αναζητούν ένα ελαφρύγρήγορο αλλά ταυτόχρονα χορταστικό γεύμα. Συνδυάζοντας φρέσκα συστατικά όπως ντομάτα, κρεμμύδι, ελιές και φέτα και  με λίγο ρίγανη, αυτή η σαλάτα είναι γεμάτη γεύσεις και υφές που θα καλοκαιριάσουν τον ουρανίσκο σας.

Μεσογειακή εκδοχή βρώμης με σαλάτα

Prep Time 20 minutes
Cook Time 5 minutes
Servings 1
Calories 320

Ingredients

  • 60 γρ ντομάτες
  • 35 γρ Βρώμη
  • 50 γρ κρεμμύδια
  • 8 τμχ ελιές ώριμες πράσινες
  • 2 γρ λίγο ρίγανη
  • 30 γρ Τυρί φέτα

Instructions 

  • Βήμα
    Ζεσταίνουμε νερό και προσθέτουμε στην βρώμη την τριπλάσια ποσότητα νερού. Το αφήνουμε στην άκρη για 1 ώρα.
  • Βήμα
    Κόβουμε την ντομάτα,το κρεμμύδι, την φέτα και τις ελιές σε μικρά τεμάχια.
  • Βήμα
    Στο φούρνο μικροκυμμάτων βάζουμε την βρώμη για να να το ζεστάνουμε και να απομακρύνουμε το νερό (υγρασία). Ανάλογα πόσο στερεό το θέλει ο καθένας το θερμαίνει περισσότερο χρόνο στο φούρνο μικροκυμμάτων, εγώ το αφήνω αρκετό χρόνο μέχρι να φύγει τελείως η υγρασία μου αρέσει περισσότερο στερεό.
  • Βήμα
    Ρίχνουμε τα υλικά που έχουμε κόψη και την ρίγανη στην βρώμη και τα ανακατεύουμε.

Notes

Αυτή η μεσογειακή σαλάτα με βρώμη και φέτα είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους αναζητούν ένα ελαφρύγρήγορο αλλά ταυτόχρονα χορταστικό γεύμα. Συνδυάζοντας φρέσκα συστατικά όπως ντομάτα, κρεμμύδι, ελιές και φέτα και  με λίγο ρίγανη, αυτή η σαλάτα είναι γεμάτη γεύσεις και υφές που θα καλοκαιριάσουν τον ουρανίσκο σας.
Calories: 320kcal
Course: Salad
Cuisine: Greek
Author

Γράψτε ένα σχόλιο

Recipe Rating