Μια ωραία σούπα γιουβαρλάκια με ρύζι που είναι γευστικότατη που είναι ότι πρέπει για τις κρύες εποχές. Αυτήν την συνταγή με γιουβαρλάκια την τρώω και τρεις μέρες συνεχόμενες χωρίς να την βαριέμαι με λίγο φουρνισμένο ψωμί, Απλά Τέλεια !!!

Σούπα γιουβαρλάκια
Ingredients
- 1500 g 1500 g νερό
- 500 g 500 g κιμάς
- 3 g 3 g σκόρδο
- 34 g 34 g μαϊντανός
- 100 g 100 g Αβγά
- 40 g 40 g αλεύρι
- 240 g 240 g τοματοπολτός
- 30 g 30 g ρύζι
- 15 g 15 g κύβος κρέατος
Instructions
- Ρίχνουμε το νερό, τον χυμό ντομάτας, και τον κύβο κρέατος σε ένα σκεύος και τα βράζουμε.
- Αναμιγνύουμε τον κιμά, την λιωμένη σκελίδα σκόρδου, το 1/2 του μαϊντανού, το αλάτι, το πιπέρι και ένα αυγό. Πλάθεται το μείγμα σε γιουβαρλάκια και τα πασπαλίζετε με αλεύρι και τα ρίχνετε στο ζουμί που βράζει.
- Τα βράζετε όλα για 40-50 λεπτά, 8 λεπτά πριν τελειώσει το φαγητό ρίχνουμε το ρύζι και λίγο πριν τελειώσει αναμιγνύουμε το αυγό με το αλεύρι και το 1/2 μαϊντανό και ζωμό από την σούπα και προσέχουμε την θερμοκρασία να ώστε να μην κόψει (<60 βαθμούς).