Συστατικά
-
700 g Ψάρι Τσιπούρα2 ψάρια
-
300 g ντομάτες
-
50 g καρότο-α
-
30 g κρεμμυδάκια φρέσκα
-
2 g φύλλα δάφνης
-
60 g ελαιόλαδο4 κουταλιές Σούπας
-
2 g αλάτι
-
2 g Μαύρο πιπέρι
-
30 g χυμός λεμονιού
-
5 g ξύσμα λεμονιού
-
10 g φύλλα σέλινου
Οδηγίες
Τσιπούρα στο φούρνο σε χαρτί με λαχανικά
Μία συνταγή για τσιπούρες στο φούρνο που προσδίδει αρώματα και γεύση στο ψάρι απο τα διάφορα λαχανικά που τα προσθέτουμε.
Βήματα
1
Ολοκληρώθηκε
|
|
2
Ολοκληρώθηκε
|
Καθαρίζετε και πλένετε τα ψάρια. Τα αλατίζετε, τα πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τοποθετείτε κάθε ψάρι σ' ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο ή σε μια λαδόκολλα. |
3
Ολοκληρώθηκε
|
|
4
Ολοκληρώθηκε
|
|
5
Ολοκληρώθηκε
|
Τα υπόλοιπα λαχανικά τα μοιράζετε κατά μήκος πάνω σε κάθε ψάρι. Περιχύνετε το κάθε ψάρι με μια κουταλιά ελαιόλαδο, και κλείνετε το αλουμινόχαρτο ή την λαδόκολλα σαν δεματάκια. Τα τοποθετείτε σε ταψί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 60 λεπτά. Σερβίρετε τα ψάρια ζεστά, μέσα στο αλουμινόχαρτό τους και μαζί με τα λαχανικά. Αν θέλετε, τα περιχύνετε με λαδολέμονο. |