Μια μερίδα έχει 219,25 kcal.

Φασόλια Σούπα

Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour
Servings 8
Calories 219

Ingredients

  • 5 φύλλα φύλλα πράσινου σέλινου
  • 10 g αλάτι
  • 50 g ελαιόλαδο
  • 200 g καρότο-α
  • 200 g κρεμμύδι
  • 420 g φασόλια
  • 650 g ντομάτες

Instructions 

  • Βάζουμε τα φασόλια στη χύτρα ταχύτητας και τα βράζουμε με ανοιχτό καπάκι για 5-10min και πετάμε το νερό.
  • Ξαναβάζουμε νερό λίγο πάνω από τα φασόλια και τα αφήνουμε λίγο να βράσουν .
  • Κλείνουμε την χύτρα ταχύτητας και τα βράζουμε μέχρι να ανεβεί η βαλβίδα της χύτρας ταχύτητας. Αφού ανεβεί η βαλβίδα χαμηλώνουμε την φωτιά και τα βράζουμε στην χαμηλή φωτιά για 15 min- 20min.
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι , το μαϊντανό και το σέλινο. Κόβουμε σε ροδέλες τα καρότα και κόβουμε τις ντομάτες που έχουμε αποφλοιώσει.
  • Ρίχνουμε το λάδι, το ζεσταίνουμε και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
  • Αφού ροδίσει το κρεμμύδι προσθέτουμε την κομμένη ντομάτα(αποφλοιωμένη), τον ντοματοπολτό, τα καρότα που έχουμε κόψει σε ροδέλες, τον ψιλοκομμένο , τα ψιλοκομμένα φύλλα σέλινου, το αλάτι και την ζάχαρη.
  • Προσθέτουμε νερό και τα αφήνουμε να βράσουν, για να δούμε αν έχουν βράσει δοκιμάζουμε ένα καρότο.
  • Το παραπάνω μείγμα το προσθέτουμε στα φασόλια.

Notes

“Τέλειοι γίγαντες στο φούρνο
Με μόνο 318,78 θερμίδες
Αυτοί οι γίγαντες φούρνου είναι απο της πιο αγαπημένες συνταγές, που δεν βαριέμαι να τρώω σε σχέση με την φασολάδα. Πολύ γευστική απλά τέλεια!!!”
Calories: 219kcal
Course: Main Course
Cuisine: Greek
Author

Γράψτε ένα σχόλιο

Recipe Rating